Groeten uit Lima (juli 2017)

Dag lieve mensen,
 
Een hartelijke groet vanuit Lima. 
Voor degenen die vakantie hebben of op vakantie zijn; een fijne tijd toegewenst! En voor de rest natuurlijk ook ?
 
Hier is het vakantie en ook helemaal niet…..
  • Momenteel krijgen we veel bezoek; teams, geïnteresseerden etc.
  • We zijn dankbaar; de woensdag bijbelstudie wordt trouw bezocht en de groep groeit. Ook zijn we dankbaar voor de gezinnen die getuigen van de positieve veranderingen als gevolg van de verkregen hulp en voor de dagelijkse dagopening die door zo’n 20 man/vrouw wordt bezocht. 
  • We hebben een heerlijke en mooie week gehad met de ouders van Ria op bezoek. 
  • Alle 60 Brazos Abiertos kinderen konden op schoolreis naar de dierentuin dankzij een donatie. Fantastisch was het, een voor velen onvergetelijke herinnering.
  • Er zijn fixe uitdagingen; de plannen voor de nieuwbouw als ook de felle aanvallen die we deze week ervoeren vanuit de tegenstander. We vragen jullie gebed hiervoor.
En de kids Bosch?
Die zijn 6 weken vrij. Nederlandse les, spelen, touwtje springen, meehelpen, spinners verkopen, bakken, Roblox….ze vermaken zich. Met de nodige hulp gaan ze diverse uitdagingen graag aan.
Zo verkochten ze deze week cake op het voetbalveld. Van de opbrengst kan een arm jongetje een week lang zijn reiskosten naar school betalen. En er worden grenzen verlegd…..
Zo mochten ze deze week met de bus naar huis reizen vanaf het werk. Met 3 sol (nog geen euro) op zak kregen ze het voor elkaar om met de taxi thuis te komen. Wat waren we blij dat ze een betrouwbare chauffeur hadden getroffen…
 
We zijn dankbaar voor God’s zorg en bescherming iedere dag weer.
Ook jullie hartelijk dank voor jullie steun en meeleven.
 
Een warme groet van Jordi en Ria, Timo, Joah en Hanna Elena Bosch