Peru

Recent nieuws

Voedselprogramma mei 2020


Video januari 2020


Verbouwing van de school

Afgelopen week was er een team van 15 Amerikanen uit de Southbrook church aan de slag bij Brazos Abiertos.
5 Dagen hebben ze keihard gewerkt om het schoolgebouw gebruiksklaar te maken voor het nieuwe schooljaar maar ook om het te laten voldoen aan de eisen die vanuit de overheid gesteld worden. We zijn hen enorm dankbaar! Deze week wordt het werk afgemaakt door lokale werkers en a.s. maandag zal het nieuwe schooljaar van start gaan.


Sponsor een kind


Promotiefilm januari 2018


Older Entries »

Voor meer informatie ga je naar de volgende websites:

Nieuws van de Boschjes

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [0.00 B]

Video Brazos Abiertos

 

Jordi en Ria Bosch werken samen met hun gezin in de sloppenwijken van Lima in Peru. Hier hebben zij de bediening Brazos Abiertos (open armen) opgezet; een bediening gericht op het herstel van het oorspronkelijke gezin, zoals God deze ooit heeft bedoeld.

Door de integrale benadering worden er diverse programma´s aangeboden: Zo is er een kleuterschool, buitenschoolse opvang, tienerwerk, vrouwenwerk, kerk en meer.
Alle mensen worden hier met open armen ontvangen, zoals Jezus dit ook zou doen! Er is veel mishandeling, misbruik en armoede. De gebroken gezinnen hebben vaak veel moeite om in hun levensbehoeften te voorzien. Het ontbreekt hen aan hoop, dat er ooit verandering komt in hun situatie, maar Jezus ziet hen en is met ontferming over hen bewogen.

Stichting Shailoh is de Nederlandse stichting, van waaruit fondsen worden geworven voor Brazos Abiertos in Peru. Meer informatie over de stichtingen vind je op www.shailoh.org en www.brazosabiertos.net.

Eind 2016 is begonnen met een verhuizing van het schooltje naar het nieuw aangekochte terrein. In februari – de heetste maand van het jaar – worden met behulp van een Amerikaans hulpteam de gebouwen gedemonteerd en op de nieuwe plek weer opgebouwd. Op deze plek zal ook het definitieve gebouw worden opgebouwd. Een nieuwe schooldirecteur is aangenomen om het hele administratieve proces in goede banen te leiden. In maart 2018 zal er met uw steun een lagere school starten, een wens die al lang leeft. De directeur zal dit proces begeleiden/helpen opstarten. De lagere school zal aan zo’n 150 kinderen onderwijs gaan bieden. Uw gebed en financiën worden hier heel dringend voor gevraagd.

Als je dit leest, wil je dan bidden voor dit prachtige project? Heel speciaal voor wijsheid, helpende handen en financiën. Uit uw dankbaarheid aan God voor de hulp van mensen uit Peru zelf; ouders, scholen, kerken en bedrijven. Wat is het geweldig, dat 4 volwassenen hun middelbare school af konden maken (dankzij het educatieprogramma voor volwassenen, @brazos).

Mocht je zelf een tijdje mee willen helpen, schrijf dan aan de familie Bosch en vraag naar de mogelijkheden op jordi.ria@gmail.com.

Een speciaal gebed wordt gevraagd voor de familie Bosch: Jordi, Ria en hun kinderen. Zij staan in de zomer (onze winter!) van 2016/2017 paraat, maar met een zeer krappe bezetting. De kerkdiensten zullen doorgaan, het verdere werk ligt tot na de verhuizing even stil.

Foto presentaties

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Website van Shailo en Brazos Abiertos